onsdag 1 september 2010

Ta chansen att förtidsrösta!

SSU:s ordförande Jytte Guteland berättar att hon idag har förtidsröstat på Socialdemokraterna. Förtidsröstningen börjar idag. En möjlighet som jag tror är viktig att ta vara på. Therese uppmärksammar också det tillsammans med att de har besök av en turné med länsseniorer.

Jag chattad för en tid sedan med en av min dotters kamrater om detta hur det går till att rösta och framför allt när. Hon vart då på det klara om möjligheten att förtidsrösta. Jag tror att det är många framför allt unga som inte har det klart för sig.

Använd din röst. Du kan förtidsrösta. Den 19 september kl. 20.00 stänger vallokalerna. Då är det försent att byta ut politiken som sänker skatter och ökar klyftor och ersätta den med en politik för jobb och välfärd. Fler personal i barnomsorgen, fler lärare, fler händer i vården. Jobb till de unga.

Annat just nu: Centerns jakt på varg från Mikael Abramsson, FP i Arvika utnyttjar psykvårdspatienter som valarbetare, Alliansfritt undrar hur ni ska det med syftning på de förvirrade borgarna.


SW

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Titta gärna på intressanta bloggar genom NetRoots, S-BUZZ, RödGröna bloggen och Politiometern

2 kommentarer:

Markus "LAKE" Berglund sa...

Du lyssnade väl på Jytte i radio i morse med? Hon berättade minsann ett och annat där också!

Ilsken Jytte Guteland skäller ut partivän - och annan smutskastning

:-)

Stefan Wikén sa...

Javisst, gör hon. Hon vill diskutera politiken. Och Käre Peter Akinder vill prata om att det var bättre förr... Peter Akinder är för klipsk för att inte ha en baktanke att 18 dagar före valet ifrågasätta det regeringsalternativ som socialdemokratin vill leda. Men jag förstår att borgerliga sympatisörer jublar.