måndag 22 mars 2010

Bloggar att rekommendera: Johan Westerholm


Johan Westerholms blogg Mitt i steget är den blogg som jag följer mest noga. Jag går igenom vad han skriver - minst på rubrik nivå.

Han beskriver sig själv som socialliberal socialdemokrat "med en slagsida åt det liberala hållet". Hans bakgrund är officer, exportdirektör och mediarådgivare.

Har försökt att lista ut vad det är som jag finner så inressant. Men jag tror att det är en eftertanke i argumentationen, som alltid är klockrent logisk kombinerad med på något sätt överraskande vinklar. Han har skriver också med en personlig "touch" som jag tror ökar läsvärdet.

Sammantaget så tycker jag att även om Johan skriver om samma sak som tio andra bloggar gör en dag - så känns hans text fräsch och unik. Därför tycker jag attJohan Westerholm ska finnas i varje uppdaterad blogroll.

SW

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Titta gärna på intressanta bloggar genom NetRoots och Politiometern

2 kommentarer:

Johan Westerholm sa...

Stefan

Varmt tack! Dina ord värmer och stärker. BTW: Har funderat på att bli medlem i republikanska föreningen. Kan du rekrytera mig?

:)

mvh

Johan

Stefan Wikén sa...

Klart jag kan det är mycket enkelt att bli medlem. Men för säkerhetsskull skrev jag en manual :-) http://stefanskonspirationer.blogspot.com/2010/03/hur-bli-medlem-i-republikanska.html