lördag 22 maj 2010

Nu...

Sitter på tåget på väg hem. Gårdagen blev efter kanditatsamlingen rätt hård. Åkte hem till svågern och lämnade av min ryggsäck och gick sedan ner på Rosen och därefter var det hårdrock tribute

Känner mig därför rätt mör just nu. Peter har en mycket intressant postning om sociala medier. Han kommenterar en artikel i SvD.

Det läsvärda med postningen är att Peter beskriver försiktigt hur han tänker. Vet man dessutom om att han är en av våra - enligt KNUFF - högt rankade bloggare så är det mycket intressant - som en och annan kan få en god tanke av.

Annat som kan vara att uppmärksamma en dag som denna är Victor som visar upp min lergubbe :-) Något som också Kaktusblomman också uppmärksammat

Dagens mest briljanta och viktigaste postning kommer från Marika Storstad. Som går igenom, och jämför inkomster, i Stockholm och övriga landet. Så om du bara läser en länk från mig. Läs idag Marika.

S-Buzz har snöat in på NetRoots toppstyrning, men gör det ändock med glimten i ögat. Något som dock Johan tar på allvar och är rädd att borgarbloggarna ska kopiera. (Därför ska inga borgerliga bloggare se denna instruktionsfilm). Johan skriver också en viktig och allvarligt inlägg om våra krigsveteraner. Något som flera hakat på.

Alexandra har en viktig postning om Sverigedemokraternas kluvna tunga. Hanna skriver ett mycket bra inlägg om ungdomsarbetslösheten.

Läs gärna Martin, Martin undrar också om vad som ska få folk att vakna eller Katarina som ställer frågan "Hur tänker Centerpartiet i Jämtlands läns landsting?" vilket självklart går ställa om till "Hur tänker Centerpartiet?"

Raymond
skriver om jämställdhet och tycker att staten ska styra antingen med lagstiftning eller tydliga ekonomiska stimulanser - något som jag gärna instämmer i.

SW

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Titta gärna på intressanta bloggar genom NetRoots, S-BUZZ, RödGröna bloggen och Politiometern

Inga kommentarer: