söndag 22 augusti 2010

Tankar en söndag morgon

Gårdagens valarbete skedde i Laxsjö. Vi träffade många trevliga och positiva Laxsjöbor.
Alexandra jobbade med affischering, valstuga och valupptakt i Stockholm. Nu pågår valarbetet över hela Sverige. Idag ska kommande veckas insatser sättas i sjön.

Just nu sitter jag och tittar ut över en spegel blank sjö med en kopp the i handen. Läser bloggar. Funderar. Skriver. Lyssnar på Black Sabbath med Dio. Lite uppladdning inför dagen.

Igår så menade Martin som lördagshumor att man ska ha husvagn.

Självklart ska man ha en hu(s)vagn.

Hu(s)vagn är minsann ingen humor - det är blodigt valarbete för byte av regering och kommunledning.

Missade igår morse ett mycket viktigt blogginlägg om statistik och opinionsundersökningar från Scaber Nestor. Läs det, det behandlar politiseringen av opinionsinstituten och mätningarna.

Peter Andersson har ett inlägg om Lena Melin och moderat politik som jag kan tycka räcker så långt för att rösten ska hamna på rätt sida. Peter har också ett inlägg om hur väljarna underkänner Reinfelds politik.

Röda Berget konstaterar att kärnan blir bitter om inte hela frukten finns med.

Förunderökningen mot Lundin Petroleum om brott mot de mänskliga rättigheterna pågår fortfarande. När det ev brotten begicks satt Carl Bildt, Sveriges utrikesminister i styrelsen för företaget.

Peter Högberg skriver idag en krönika som handlar sitt skrivande. Läsvärd och tänkvärd text. Jag tycker Peter är en bra bloggare med många spännande och intressanta texter och självklart kommer jag även i fortsättningen följa honom. Fortsätt skriva Peter.


SW

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
Titta gärna på intressanta bloggar genom NetRoots, S-BUZZ, RödGröna bloggen och Politiometern

1 kommentar:

Peter Högberg sa...

Tack för dom orden Stefan. Följer dig också :)