lördag 28 augusti 2010

Varför är Linnéa mer trovärdig än Per Åsling!

Jag konstaterar att Per Åsling gick till val på mindre snack och mer verkstad. Vilken verkstad har Per Åsling åstadkommit? (På hans sida kan man dock inte hitta hans löften från förra valet... varför då? ) Det är helt enkelt Per har mycket snack och mycket liten verkstad.

Tja han var i Göteborg på turismmässa när frågan om uranbrytning avgjordes i riksdagen. Men kolla gärna på vilket sätt Per har röstat. Frånvaron är hög och inte har han någongång röstat mot Reinfeldsförslag?

Linnéa är ung ambitiös och dessutom har hon integritiet. Hon menar allvar med det hon säger. Och jag är övertygad om att hon kommer tillbaka och förklarar varför, i de fall hon får ny kunskap, ny erfarenhet, annan information än vad hon har idag - hon flyr inte till någon mässa i Göteborg.

Allt bra som Per Åsling bidragit med till Jämtlands län, behöver han inte sitta i Sveriges riksdag och stifta lagar för att göra. Så jag tycker: Jobba för Jämtlands län, men ta inte upp en plats i vår lagstiftande församling. Där kommer Linnéa att göra bättre nytta.


SW

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Titta gärna på intressanta bloggar genom NetRoots, S-BUZZ, RödGröna bloggen och Politiometern

Inga kommentarer: