fredag 20 augusti 2010

Välfärd och jobb eller sänkta skatter och löner?

"Väljarna rör sig mot maktskifte" skriver Peter Andersson nu på morgonen i en kommentar till DN/Synovates opinionsmätning. Något som även Peter har kommenterat.

Glädjande, samtidigt som jag personligen kopplat bort alla opinionsmätningar. Nu är det ren och skär valrörelse som gäller. För min del handlar det om att träffa/möta så många medborgare som möjligt och lägga tid på alla som är osäkra och ännu inte har bestämt sig.

Det handlar om att så många som möjligt måste ta ställning till välfärd med kvalité eller sänkta skatter - jobb, särskilt för de unga - eller ökade klyftor och sänkta löner.

Idag och imorgon är jag i Föllinge med omnejd. Idag företagsbesök, torgaktivitet utanför ICA och ikväll är det grillning med den Socialdemokratiska föreningen. Imorgon så är det ytterligare någon affär som vi ska stå vid och samtala med folk.

Igår var det Radio debatt i Krokom. Therese`s skriver också om sin valrörelse.

Peter Andersson skriver också idag om varför de borgerliga programmet dröjer och om skillnaderna mellan oss Kortfattat handlar det om att sänkta skatter med 100 miljarder motsvarar att var 10nde anställd inom våra välfärdsområden måste bort.

Valet i en mening: Sänkta skatter eller välfärd, 19 september avgör du.

SW

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Titta gärna på intressanta bloggar genom NetRoots, S-BUZZ, RödGröna bloggen och Politiometern

Inga kommentarer: