måndag 15 februari 2010

Bloggare, ett minne och Heart of Glass

Sitter och funderar över morgondagen. Över alla Jämtländska progressiva bloggare och Johan Westerholms fantastiska postning om Ett minne från sin farfar. (Läs den!)

Då helt plötsligt längtar jag efter att få höra Blondie. Det blev Heart of Glass.


Nu är vi några stycken gamla och nya progressiva bloggare i Republiken Jämtland (har jag missat någon för jag gärna upp fler...: Peter Swedenmark legendarisk ledarskribent, Anders Widén, författare, Eva Hillén Ahlström s-bloggare från Bräcke, Anton Åvall en ung socialdemokrat från Östersund, Victor Svedbergsom är ordförande för nätverket Ung kristen vänster, Göran Carlsson som prövar bloggandet som ett uttryckssätt, Therese K Zetterman beskriver sig själv som en vanlig morsa på rymmen, Katarina Nyberg Finn med hjärtat i kommunalpolitiken i Östersund, Nils Hultin´s stora intressen är politik, film och fysiska aktiviteter av olika slag, sedan finns förståss också undertecknadsblogg. Det senaste tillskottet, som jag uppmärksammats på, är Fröken Swedenmark alltså Linnéa Swedenmark som prövar sig fram i blogg världen. Besök gärna hennes blogg och kommentera.

... som idag producerat följande:
Guld till Kalla av Peter om Sveriges första OS Guld-
Oj, oj, oj Alexandra - vilken sammanfattning av Eva som gör en puffar för Alexandras sammanfattning över varför de RödGröna kommer att vinna valet i september.
Opinionslistan av Peter som skriver om listan över Sveriges mäktigaste opinionsbildare.
Bokhyllan som ger en bra känsla av Victor som skriver med känsla om vad som finns på en bokhylla.
Alla bakelsers dag av Linnea vill ta vara på tillfället att baka fina bakverk.
Vem ställer upp i valet av Therese som berättar vilka ambitioner som Socialdemokraterna i Berg har.
Dagens citat: "Därför vinner de Rödgröna valet" av Stefan som tycker att HBT-Sossen skrivit ett mycket bra inlägg.
Fortsatt allianslek med siffror- denna gång är det äldreomsorgens tur av Katarina som kritiserar borgerlighetens retorik och påståenden när det gäller äldreomsorgen.

SW

Läs även andra bloggares intressanta åsikter om , , ,

Inga kommentarer: