måndag 1 februari 2010

Dagen efter...

Dagen efter partiledardebatten så finns det många kommentarer och inlägg om den. En av de mest ordentliga och bästa genomgångar gör HBT-Sossen som menar att det handlar om trovärdighet. För den som inte såg debatten är det antagligen det bästa inlägget.

S-Buzz har som vanligt en bra sammanställning av olika bloggares recensioner och kommentarer. Peter Högberg har en bra slut analys som också konstaterar att värde av dessa debatter kanske inte ska övervärderas.

Johans Westerholm gör som vanligt intressanta reflektioner denna gång över hur partiledarna och respektive parti lyckades i debatten och allmänt ligger till. Peter Andersson har självklart också läsvärda tankar kring debatten.

Jag undrar om det är strategi eller taktik när de etablerade medierna försöker tona ner och förminska skillnaderna mellan regeringsalternativen. Aftonbladet menar också att det är skatterna som skiljer. De har kanske inte tänkt så långt att det som skiljer är väl vad man vill använda skatterna till? SvD konstaterar att de små tänkte i första hand på respektive block.

Igår lyfte jag fram Peter Anderssons två frågor. Dessa måste Reinfeldt och de borgerliga kunna svara på.

SW

Läs även andra bloggares
intressanta åsikter om , , , , , , ,

Inga kommentarer: