måndag 22 februari 2010

Hur kan detta förklaras som (s) fel?

Statsminister Reinfeldt brukar inte ta bladet från munnen i onödan. Det är ett ledarskap som bara kommenterar vissa frågor. Han låter t o m ministrarna själva svara på om han har förtroende för dem eller inte.

- Spårbunden trafik har varit väldigt drabbad genom det som hänt. Men det gäller också snöröjning. Nu är vi väldigt inriktade på att få det att fungera i det korta perspektivet. Vi kommer i efterhand att behöva diskutera varför det på så många håll påverkat Sverige negativt.
Han är uppenbarligen mycket missnöjd med den uppkomna vädersituationen. Det vi nu väntar på är hur han ska kunna göra detta till Socialdemokraternas och Mona Sahlins fel. ... men om han inte lyckas får han väl ta Jan Björklund till hjälp.

SW

Läs även andra bloggares
intressanta åsikter om , , , , , , ,

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vad menar du? Konstigt inlägg. Det är varken Fredriks eller Monas fel att det kommer snö. Men, det är uppseendeväckande att vi inte klarar av trafik oavsett slag bara för att det är vinter - vi bor ju trots allt i den norra utkanten av Europa och där är det vinter. Ni politiker har ett kollektivt ansvar att se till att det vi betalar skatt för fungerar. Det räcker inte med retorik - det krävs handling och det oavsett partifärg.
Lillebror Garvare

Ett annat perspektiv sa...

Det är redan gjort! Infrastrukturminister Torstensson var ute redan i morse och berättade att det är sossarnas fel, eftersom allt är så dåligt underhållet. Så nu vet vi det. De senaste fyra åren har hon väl ändå haft ansvar, men...ingen är förvånad.
Jag väntar nu med spänning på att någon ska förklara att inlandsisens tillbakagång och därmed att den här delen av världen befolkades, också var sossarnas fel.

Alexandra Einerstam sa...

Allt är som vanligt Sossarnas fel. Jag vill att borgarna kommer ut ur oppositionsgarderoben nu. Det har snart gått en hel mandatperiod och de skyller på Sossarna.

Tomas Andersson sa...

Peter Eriksson verkar tycka att SAP har ett ansvar....

http://www.sr.se/sida/default.aspx?ProgramId=1650

Marcus , Likvidvänster sa...

Jag väntar också på Reinfeldts avgörande utspel med tillhörande slutkläm där sossarna skall få skit för snöovädret och för att reinfeldts egna skattesänkningar förvårat för banverket att upprätthålla de viktigaste funktionerna.

Michael sa...

Har alla ett ansvar i livet, därför .

Att följa sanningen.
Att vara sanningen.
Till tanke till tal till känsla Till handling tillleverne.

Annars är dyrbara livet spenderat förgäves.

Anonym sa...

Det är enkelt förklarat. S består av politiker och politikerna är de som är ansvariga. Varför plågsamma djurförsök när det finns politiker

Oscar Peterson sa...

Alliansen har åtminstone höjt banverkets budget, så de kan knappast drabbas. Själv lutar jag åt att det är vädrets fel, men det kanske är för lätt